Alla inlägg den 5 september 2009

Av lokatta - 5 september 2009 21:28

Den här dagen har bara swishat förbi redan kväll,förstår inte vart dagarna tar vägen extra fort går dom när vi är hela familjen samlad.

Har precis fått gumman att somna.Har varit "lite" små jobbigt idag emd massa skrik å trotts vet inte riktigt vad det är som gör att hon får sina små utbrott om det beror på ngn slags avundsjuka inför det kommande syskonet eller om det hör åldern till.Ena stunden kan hon vara hur gosig som helst nästa ilsk.

Vi var in till Scania idag och hämtade lastbilen som min man hafft på rep där sen igår.Tyckte gumman va jätte kul å följa med in dit å få åka lastbil hem,tyckte juh även mamman i familjen hehe. Vi var in en sväng på Jula oxå.

På em har gumman varit hemma hos en kompis och lekt dom är lika gammla hon bor i ett bostads område ovnaför oss.Jag och hennes mamma gick på vattengympa tillsammans när vi väntade töserna.Sen går dom juh på samma dagis sen en tid till tillbaka.

Jätte kul att hon har kompisar men jag hoppas att hon inte är likadan mot dem som mot oss här hemma för då har hon snart inga vänner kvar.

Ibland brukar jag fundera,gör väl alla människor..över livet..har man gjort rätt saker vid rätt tidpunkt,ngt man skulle ha gjort å ngt man INTE skulle gjort....Men antar att ALLT har sin mening...

Nu ska jag gå ut med hunden sedan umgås med min man sista kvällen tillsammans med honom nu innan det bär iväg igen...

KRAM



Presentation

Omröstning

Nu får de ta och bli vår va??
 Ja
 nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Måste den ha ett namn oxå=)


Ovido - Quiz & Flashcards