Alla inlägg under oktober 2009

Av lokatta - 5 oktober 2009 23:13

Sitter här å kan knappt ha ögonen öppna hehe,ska strax krypa ner mellan lakanen.Trist nog ligger inte min älskade där inne å väntar på mig=o(,nää han ligger i sin truck å fryser för värmaren funkar inte.

Idag har jag promenerat massor hihi,först med Nadja till dagis sen hem ut till Skönvik fram å tebax hem igen sen å hämta Nadja=o) plus att vi vart ut med hunden.Men det är skönt å röra på sej=o).

Har varit en vacker men kall å blåsig dag..

Åååå va jag längtar tills min älskade make kommer hem känner mig sååå mmm...kramig ;o)...

Ska sova nu!!!Natti!!!

Av lokatta - 4 oktober 2009 18:43

Såå vart det söndag igen då..Min underbara man har åkt å jobbat.hemskt va helgerna går fort *suck*..men men.Har bägge mina änglar hemma denna vecka=o),underbart.Nadja ska börja på dagis igen i morrn hon ska gå där mån,ons,tors mellan 9-14 kan juh vara bra så hon får chans å leka med sina kompisar.Idag följde jag med henne hem till en kompis som heter Luva-Lis så hon var där några timmar å lekte.Nu sitter hon å tittar på barnprogram å Alice sover hon somnade i vagnen när vi var ute å gick med Hero.Ska ut till bvc i morrn med Alice hoppas det INTE regnar,vill gärna gå ut till Skönvik.

Nu ska jag gå ner till töserna,Nadja ska snart äta kvällsmat duscha å gå å sova.Ska sätta på Alice pyjamas oxå å ge henne lite mat.

Avslutar mitt skrivande för denna gång.

KRAM

Av lokatta - 1 oktober 2009 18:15

Nu är det torsdagkväll och det innebär att min älskade kommer hem snart=).

Letar febrilt efter min svarta långkjol men den verkar totalt väck,kankse försvann den i flytten har inte sett den på länge.har inte varit aktuellt å leta efter den heller...har käkat plättar idag hihi riktig barnmat men det är ju torsdag å då ska det juh va gräddning.Just nu ligger gullungen å sover..Vi ska snart gå ner å sätta på lite kaffe har faktiskt inte blivit så¨många koppar denna vecka.

Huuga va kyligt det är ute,i morse när vi klev upp var det bara 1 plus grad brrr...KANSKE blir tidig vinter i år..

I morgon är det begravning klockan 10..lite nervös har aldrig varit på en sådan.Glad jag har min make vid min sida.Nadja ska inte va med tycker hon är för liten för att gå på en begravning hon får vara på dagis så länge.Men Alice måste följa.

Nää nu blir det inget mer skrivet idag...Må så gott alla..Får se om jag orkar skriva ngt i morrn..Annars ösnkar jag en trevlig helg..På lördag kommer svärfar å hans fru på besök..kul=)

Presentation

Omröstning

Nu får de ta och bli vår va??
 Ja
 nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Måste den ha ett namn oxå=)


Ovido - Quiz & Flashcards