Alla inlägg under maj 2010

Av lokatta - 17 maj 2010 11:00

Ååå vilken underbar dag,idga kan jag faktiskt säga att måndag är en underbar dag hihi.Allt blir mkt lättare när solen skiner när man kliver upp på morgonen.

Läääänge sen jag skrev ngt nu I know..det blir som det blir..hafft fullt upp med annat,eller inte?!.I helgen var det då bröllopp mellan svärmor å hennes Lennart,det var en fantastisk lördag underbart väder,kanon musik å hyffsat god mat.Bruden var JÄTTE fin,tärnorna likaså..Alice's kusiner sov hos oss under helgen det var skoj=)...Dansade som f-n på bröllops festen,det var juh rock'n roll;o),så fattas bara annat...hihi..Våra barn var jätte duktiga hela dagen måste jag säga..puss till er från mamma...Å min älskade make var tjusigast på hela festen i sin kostym,han klär verkligen i de.

Igår hade vi mystund i soffan han å jag;o),en fantastisk sådan..No more detaljer hehe...Nu gå å käka lite mat.....byeeeeeeeeeeeeeee

Av lokatta - 10 maj 2010 12:42

Grått trist regnigt,allt bara jävlas=måndag.Råkade radera allt jag nyss skrivit.*SUCK*.Tidig hemgång idag iaf ngt plus.Ska strax hoppa in i duschen här å sen ska vi en sväng till Borlänge.I lördags var vi till Romme travet i Blge på lastbils mässa riktigt trevligt,tyvärr kunde inte inte min älskling ställa ut sin lastbil för den är enligt honom inte i topp skick.Men nästa år kanske=).

Vet inte om jag berättat att vi har bygt om lite här hemma,har gjort en altan sen har vi byggt en vägg med portal inne så det blev avdelat så blev liksom en matsal å en köks avdelning kan man säga.Ska försöka komma ihåg att lägga ut bilder på det senare.

Finns varg här i Säter fick jag reda på av en kollega,hon hade hört det i sin tur av en "gubbe" som stått i sitt köksfönster å sett vargen äta upp in katt....Fyyy va hemskt!!hoppas han inte kommer till vår gata hoppas han är på "genomresa" bara å på väg någonannanstans,han får INTE ta mina juveler.

Min älskling å Alice sitter bakom mig i soffan,ja vi har möblerat om här hemma efter ombyggnationen så tv-rummet är uppe nu å matsals gruppen nere=).Blev jätte bra.Bara lite små justeringar kvar som tapetsering.

Nähä nu ska jag blosseliblossa sen ta en dusch....CIAO!!!!




Av lokatta - 6 maj 2010 09:30

Strålande underbar dag,men som vanligt är det små kyligt på morgonen när man knatar iväg till jobbet.Har inget spec inplanerat idag efter jobbet men finns hur MYCKET som  helst å göra om man bara har lust,var ju det oxå.Men ibland är man ju tvungen att ta tag i saker å ting fast man har 0,00 lust till det.

Var till Optikern igår,får villkor glas ögon på körkorts tillståndet men det hade jg ju räknat med oxå,,hafft glasisar in många  år nu.

Läste bloggen idag som jag brukar följa lite smått..kan inte annat än å skratta å skaka lite på huvudet,bakning bakning å åter bakning..Det ska bakas kladdkakor å tårtor å vete f-n allt..helt otroligt..Går nästan inte en dag utan att det står ngt om bakning..*S*.

Ska strax gå å käka,tidig lunch som vanligt på torsdagar hehe,sen blir det ute schema resten av dagen.

Nähä nu blire inge mer skrivet idag....TJINGELING!!!

Av lokatta - 5 maj 2010 11:09

Underbart väder idag men små kallt.Hoppas värmen kommer snart, vill ha vill ha=)Snart lunch time här,ska käka mannens kött gryta *mums*.Sen invänta matsalen sen bär det av hemmåt till la familja.Inga planer inför denna dag mer än å kolla andra avenyn ikväll å mysa med min älskade.

En av mina väninnor har börjat på ngn diet,man dricker sånna där drinkar..tror jag inte jag skulle klara..måste ha ngt å tugga på,varierat helst.

Kom å tänka på att shit va lite bilder jag har lagt in i denna blogg,får väl bli ändring på det då=)=).

Nu finns de inget mer å skriva känns det som,nu blir det maaaat sen ett blosselibloss=)=)

Av lokatta - 4 maj 2010 09:22

Jag har en dotter som blir 6år i sommar,trotsigast i hela världen(tog i nu jag vet) men känns så,hon lyssnar inte på oss där hemma,håller för öronen å bara "lalalala" jag höööör inget"!!!!!.Detta gör en mamma arg å lessen men det struntar jag i,för hon ska testas till max.När vi går i affärer då ska jag ha ALLT jag pekar på annars blir jag SÅÅÅÅ ARG,men mamma är rätt envis hon oxå å NEJ är ett NEJ..Då springer jag iväg å mamma är dum dummare dummast.Som igår då tog hon en sten å rispade bilen..*SUCK*!!..Måste vara hårdare mot henne..inget bolibompa eller ngt BUMS in på rummet....Är det avundsjuka som ligger bakom,van att vara minst nu störst??!!kan juh inte mamma svara på men hon kanske kan sätta sej in i det...

Jag älskar mina barn det är de största som hänt mig  i livet.....

Nu är jag inte alone längre så blir inget mer skrivet,köööö här hahaha...puss på er mina nära å kära..

Presentation

Omröstning

Nu får de ta och bli vår va??
 Ja
 nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Måste den ha ett namn oxå=)


Ovido - Quiz & Flashcards